Parketvloeren plaatsen Wevelgem

Op zoek naar de juiste parketvloer voor in uw woning? Bij Mannax Wood Solutions bent u aan het juiste adres. Met een ideale balans tussen houtsoort, houtstructuur en de afwerking kunt u optimaal genieten van uw nieuwe parketvloer in Wevelgem.

 

Mannax heeft jarenlange ervaring en dat is zichtbaar wanneer wij uw nieuwe parketvloeren komen plaatsen in Wevelgem. Naast de ervaring hebben wij ook een goede samenwerking met onze leverancier die actief bezig is met het onderhoud van parketvloeren. U kan dus altijd bij ons terecht met vragen over het installeren, onderhouden en herstellen van uw parketvloeren in Wevelgem.

Interesse in een nieuwe parketvloer? Neem contact op met Mannax Wood Solutions.

Troeven van Mannax

Jarenlange ervaring in het plaatsen van parketvloeren

Samenwerking met professionele leverancier

Kwalitatieve materialen

Passie voor natuur

Altijd up-to-date

Uitgebreide kennis van vloeren

Verschillende soorten parketvloeren

Laat uw parketvloeren plaatsen in Wevelgem door Mannax Wood Solutions. Met onze jarenlange ervaring gaan wij professioneel te werk met oog voor detail. Wij plaatsen uw parketvloeren en kunnen u ook bijstaan mocht u vragen hebben over het onderhoud of mogelijke herstellingen.

Visgraatparket plaatsen in Wevelgem

Geeft u er de voorkeur aan een visgraatparket te plaatsen, dan kan Mannax u helpen. In Wevelgem staan wij u bij met advies over de juiste parketvloer voor in uw interieur en regelen het plaatsen ervan. U bepaalt hoe we het parket afwerken en wij garanderen een perfecte plaatsing met kwalitatieve materialen.

Neem zeker contact met ons op
als u een visgraatparket wilt plaatsen.

Massieve parketvloeren plaatsen in Wevelgem

Op zoek naar een leverancier en installateur van massieve parketvloeren in Wevelgem? Klop aan bij Mannax Wood Solutions en geniet in een mum van tijd van uw nieuwe parketvloer. Met de juiste keuze van houtsoort, structuur en plankgrootte, garanderen wij kwalitatieve materialen om de plaatsing van parketvloeren zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Met de jarenlange ervaring en de up-to-date kennis over vloeren, is Mannax de perfecte partner in parketvloeren.

Neem zeker contact met ons op als u
een massieve parketvloer wilt plaatsen

Half massieve parketvloer plaatsen in Wevelgem

Hebt u beslist om uw vloer te vernieuwen? Keuze gemaakt uit verschillende soorten parket en heeft u uw zinnen gezet op een half massieve parketvloer? Neem dan contact op met Mannax om uw droomvloer aan te schaffen. Met de jarenlange ervaring van Mannax kunt u op korte tijd genieten van uw nieuwe parketvloer. Naast het leggen van de vloer, kunt u ook bij Mannax terecht voor het onderhoud en herstellingen. Bij onze leveranciers, die gespecialiseerd is in het onderhoud van parketvloeren, vindt u de kennis en ervaring die u zoekt.

Neem zeker contact met ons op als u
een half massieve parketvloer wilt plaatsen

Voor ondernemers en particulieren uit Wevelgem

Bent u eigenaar van een horecazaak of een ander bedrijf en bent u op zoek naar een nieuwe parketvloer? Dan kunt u zeker en vast aankloppen bij Mannax Wood Solutions. Zowel bij horecazaken als in particuliere woningen komen wij met plezier uw nieuwe parketvloer plaatsen in Wevelgem.

Ook buiten Wevelgem actief

Wilt u een beroep doen op Mannax voor uw parketvloer? Uitstekend! Wij staan u graag bij de voor de perfecte keuze, het plaatsen van uw parketvloer en eventueel onderhoud of herstellingen. Bovendien zijn we niet alleen actief in Wevelgem, maar kan je in heel West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen een beroep doen op onze expertise.